Benvinguts

Hola, em dic Jordi Puigdefàbregas i sóc ortigaire d'origen jardiner. Els ortigaires ens dediquem a gestionar la salut de les plantes i dels conreus aprofitant els recursos que elles mateixes ens dónen. Preferim estimular les seves funcions biològiques (i les del sòl també) abans que guerrejar amb els seus enemics. Em dedico al manteniment integral de la salut dels espais verds amb tècniques biològiques: control de plagues amb preparats vegetals, amb el maneig de la fauna auxiliar, la gestió del sòl i el disseny de les plantacions.

  • Assessoro i dissenyo plantacions en finques agrícoles i en jardineria pública i privada (vinya, medicinals, horta i diversos tipus de jardins).
  • Seguiment i gestió biològica de zones verdes: anàlisis del sòl i l'aigua, fauna útil, manejo la vegetació adventícia, aplico vermicompost, bokashi i preparats vegetals.
  • Elaboro preparats vegetals per a jardineria i els oferèixo a www.ortigaamiga.com .
  • Formació a professionals del ram: empreses, cooperatives de pagesos i jardiners.

Treballo per tot el territori: Al Ripollès i la Garrotxa gestionant la papallona del boix i el defalliment del freixe, al Botànic de Blanes, en assessoria, al Maresme en malures dels pins, al Priorat en vinyes de conreu biodinàmic, al Penedès, al Garraf, la Segarra..

Gràcies per la visita!